Publiserad 2015-07-22

Ledigt jobb: Plattsättare

Våra uppdrag inom renovering av badrum och kök ökar i de fastigheter vi förvaltar. Vi söker därför en plattsättare som gärna även har erfarenhet från snickeriarbete.

Du arbetar självständigt med renovering av badrum i lägenheter och känner dig trygg med att genomföra badrumsrenoveringar från början till slut. Det innebär bland annat kundkontakt, materialinköp, spackling, fogning och plattsättning. Vi ser även gärna att du kan utföra andra vanligt förekommande reparationsarbeten i lägenheter vid behov.

Du blir en del av vårt serviceteam på fältet och arbetar ofta tillsammans med ett renoveringsteam bestående av rörmokare, elektriker, snickare och målare. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet av att plattsättning och våtrumsbehörighet.

Som person har du ha en stark arbetsmoral och kan arbeta i ett högt tempo. I din yrkesroll drivs du av att hålla en hög servicenivå gentemot hyresgäster och fastighetsägare. Du ska vara självgående men samtidigt även kunna arbeta tillsammans i vårt team. Vi förväntar oss att du arbetar effektivt och har en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete.

 B-körkort är ett krav.

Ansökan skickas till rekrytering@stadsbostad.se. Tjänsten ska tillsättas relativt omgående.

© 2011 Stadsbostäder | Skapad och designad av