Om företaget

Stadsbostäder är ett privat företag som i snart 30 år förvaltat fastigheter på uppdrag av privatpersoner, bolag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder våra uppdragsgivare en total förvaltning som omfattar allt som rör fastighetens ekonomi, administration, teknik och skötsel. För närvarande förvaltar vi ett 100-tal fastigheter med över 3500 lägenheter och 250 lokaler i huvudsakligen Malmö och Lund.

Stadsbostäder bildades 1986 av Stig Söderlin som då hade lång erfarenhet från fastighetsförvaltning. Flera uppdragsgivare har varit Stadsbostäder trogna sedan starten. Vi har vuxit successivt i takt med att våra uppdragsgivare investerat i nya fastigheter såväl som genom att vi fått nya fastighetsägare som kunder.

Med vår långa erfarenhet inom branschen står vi för förtroende, stabilitet och långsiktighet. Denna stabila grund kombinerar vi med vidareutveckling och nytänkande när vi nu går in i nästa generations förvaltning.

Vi arbetar långsiktigt och engagerat i nära dialog med fastighetsägare och boende. Detta gör att fastigheterna är trivsamma för de boende och lönsamma investeringar för fastighetsägarna.

© 2011 Stadsbostäder | Skapad och designad av