Organisation

Stadsbostäder består av ett förvaltningsbolag och ett servicebolag med totalt ett 30-tal anställda. Både förvaltning och service utförs till största delen av egen personal. Organisationen är uppbyggd så att samarbetet med oss blir nära, tryggt och effektivt.

Vårt förvaltningskontor finns i centrala Malmö. Där arbetar ett team som har utbildning inom och erfarenhet av fastighetsekonomi, juridik och förvaltning. Ekonomiavdelningen hanterar budget, bokföring, fakturering, leverantörsbetalningar, bokslut, deklarationer och ekonomisk rådgivning. Förvaltningen hanterar uthyrning av lägenheter och lokaler, daglig kontakt med boende, hyresförhandlingar, besiktningar, ombyggnationer och annat som rör förvaltningen av fastigheterna.

Servicekontoret finns i Slottsstaden i Malmö. Där arbetar ett team av yrkesskickliga fastighetsskötare, trädgårdsarbetare, rörläggare, snickare, målare och städare. Servicen hanterar felanmälan och den dagliga inre och yttre skötseln av fastigheterna. Vid behov har vi även väl etablerade samarbeten med ett antal företag inom VVS, el, snickeri med flera branscher.

© 2011 Stadsbostäder | Skapad och designad av